Sociala Medie Rapporter

Bermhagen PR Sociala medie guide.

Rapporten är en sammanställning av praktiska handlingsplaner som baseras på best practices och strategier från ledande branschorganisationer. BPR Sociala medie guiden vägleder ert företag i vad som är viktigt att prioritera och budgetera vid aktiviteter inom sociala medier.

Varför ska ditt företag köpa BPR Sociala medie guide ?

Bermhagen PR har tagit fram en grundläggande rapport som sammanställer ett ovärdeligt verktyg för dig som organisation och marknadsavdelning i digital omställningfas mot sociala medier. I rapporten får du det strategiska underlag som krävs för att strata en digitala närvaro på sociala medier. Dessa insikter är i samklang med den senaste forskningen inom digital kommunikation som ökar er träffsäkerhet och lönsamhet i sociala medier.

Vilka på företaget kommer att kunna använda BPR Social medie guide?

Insikterna är utformade för att vara relevant för Marknadsavdelningen och ledningsgruppen. Rapporten svarar på grundläggande ställningstaganden och riktlinjer inför insatser mot en digital närvaro i sociala medier. Rapporten är en rådgivande fingervisning och handlingsplan mot sociala medier, som ett strategiskt underlag att ha vid beslut och policys till ert företags digitala närvaro.

Beställ Rapport

 

Jag vill veta mer

Företagsnamn

Din e-post

Meddelande